Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #tv #prezicatoare #divort #copii

Monica s-a impacat cu ideea divortului de Irinel

Pusa fata in fata cu prezicatoarea Carmen Harra si dezvaluirile despre viitorul ei divort, Monica Columbeanu nu a fost socata , anuntand ca "Nu mai e demult o surpriza pentru nimeni sa divorteze!".

Sotia lui Irinel Columbeanu a fost invitata alaturi de prezicatoarea Carmen Harra la emisiunea lui Catalin Maruta, "Happy Hour".

Doamna Columbeanu nu a parut afectata de previziunile asupra destramarii casniciei ei cu Irinel. Ea crede in legatura puternica dintre ei, care nu ar putea fi rupta deocamdata nici de infidelitate . "Nu m-ar deranja ca Iri sa aiba o aventura. O relatie de trei ore pe care sotul meu ar putea sa o aiba nu ar distruge sub nicio forma casnicia noastra!", a spus Monica.

Harra a explicat ca astrele arata inca doi copii in viitorul Monicai, si un viitor sot. "Este un factor extrem de puternic in viata ei la ora asta, dar nu este singurul om din viata ei. O sa mai aiba un sot. La un moment dat, va exista acest divort si din cauza lui, in special", a explicat prezicatoarea.

Unul dintre viitorii copii ai Monicai va fi un baiat, dar tatal lui nu va fi Irinel Columbeanu, crede Carmen Harra, care i-a mai prezis Monica casatoria cu un barbat inalt, frumos si tanar, pe care il cunoaste deja.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare