Vedete din Romania

# dragos bucur emisiune # visuri la cheie #interviu vedete #vedete intern #showbiz #dragos bucur

Dragos Bucur: motivul neobisnuit pentru care a acceptat sa prezinte Visuri la Cheie

Dragos Bucur s-a apucat de televiziune deoarece i s-a propus un proiect "cinstit". Ce alte secrete mai are actorul?

Dacă de obicei prezentatorul unei emisiuni are la dispoziție doar un microfon, Dragoș Bucur folosește flexul, ochelarii și casca de protecție, un baros și alte unelte de construcție în cea mai nouă emisiune care va debuta la PRO TV pe 29 octombrie. Condusă de acesta, caravana "Visuri la Cheie" a străbătut România în lung și-n lat în căutarea poveștilor emoționante, a oamenilor pentru care orizontul este întunecat. Inainte de debutul pe micul ecran al acestei noi emisiuni, Dragos a raspuns la cateva intrebari pentru cititorii Acasa.ro: 

Acasa.ro: De la actor, la prezentator TV... De ce aceasta schimbare?
Dragos Bucur: Nu este chiar o schimbare, deoarece una nu o exclude pe cealaltă, de exemplu in curând vom lansa "Alt Love Building", un film in care joc alaturi de colegii mei de la Actoriedefilm. De fapt eu nici nu m as prezenta ca "actor" sau ca "prezentator" deoarece cred ca niciunul din acesti termeni nu m-ar defini complet... Sunt in același timp tată, soț, fiu, producător de cinema, profesor de actorie și toate acestea pe lângă multe altele mă definesc în totalitate.

Ce te-a atras la noul show?
Visuri la cheie este o emisiune cinstită si asta este primul lucru care m-a atras la ea. Nu știu câtă lume mai este impresionata de  cuvântul " cinstit", dar  sper ca suficient de multa...

 

Poti sa ne dezvalui cateva dintre secretele emisiunii "Visuri la cheie"? La ce sa ne asteptam?
Nu sunt multe secrete, e vorba de o echipa formata din mine si trei arhitecți si designeri care in doar 2 saptamani va schimba efectiv locuința si poate chiar viața unor familii frumoase aflate intr-un moment mai dificil al existentei lor. Emoție, umor si construcții!

 

 

 

Ce parere a avut Dana despre schimbare aceasta?
Repet, nu există o schimbare radicală în viața mea, sunt tot eu, Dragos care oricum îmi petrec destul de mult timp în curte construind și renovând, doar ca acum o voi face în fața camerelor de filmat! Referitor la revenirea mea în televiziune, ei bine asta e meritul Danei in mare măsură, ea fiind ceea care a crezut ca televiziunea poate fi "cinstita " si m-a convins să m-a întâlnesc cu producătorii emisiunii.

 

 

 

Cum iti petreci timpul cand nu esti pe platourile de filmare?
În perioada aceasta timpul în care nu sunt pe platoul de filmare este destul de puțin, iar atunci când nu filmez încerc să mă împart între casă și treburile administrative ale școlii noastre Actoriedefilm.ro, deoarece la sfârșitul lunii începe o noua serie de cursuri!

 

 

Care este activitatea ta preferata in familie?
Ieșim cu bicicletele, plimbam câinii, jucam monopoly sau dixit , mergem sa ne dam pe tiroliene...

 

 

Care dintre filmele in care ai jucat te-au marcat/care a fost rolul tau preferat si de ce?
Habar nu am, am atâtea filme dragi încât nu pot să aleg între ele. Marfa și banii, Polițist, adjectiv, Visul lui Liviu, The Way Back, Love Building...

 

 

Care este cea mai draga amintire legata de Sofia?
Sofia ne uimește zilnic si cine are copii știe despre ce vorbesc.

 

 

Ai avut vreun moment de rascruce in cariera? Sau ai stiut mereu ca vei fi actor?
Nici acum nu sunt sigur ca sunt făcut pt actorie (rade). Momente de răscruce au fost multe. Imediat dupa perioada "de glorie" cu Politist, adjectiv si Boggie am avut câțiva ani in care nu am filmat prea mult in tara. Din păcate asta insemana actoria, este o profesie liberală si asta vine cu bune si rele.

 

 

Ne poti spune top 3 calitati si top 3 defecte ale tale?
Am doar calități (rade).

Ce inseamna pentru tine "acasa"? 
Acasă înseamnă unde e familia.

Despre emisiunea "Visuri la cheie"

“Visuri la Cheie este un show prezent in premiera pe piața televiziunii din România. Formatul ajută oamenii pentru care speranța a dispărut, oferă perspectiva unui viitor mai luminos. 

Ajutat de echipele de constructori, arhitecți și designeri, Dragoș Bucur s-a echipat corespunzător și s-a asigurat de bunul mers al lucrărilor. Cu drag și spor, motivat de dorința de a aduce bucurie pe chipurile oamenilor, el a tăiat, a dărâmat și a construit lucruri uimitoare. "În emisiune nu sunt doar prezentator. Sunt pus în postura de constructor de visuri și coordonatorul lucrărilor de construcție. Pun umărul să ajut oriunde este nevoie: dărâm pereți și sobe, tai grinzi, desfac ferestre și zidesc speranțe care vor dăinui o viață", a declarat Dragos Bucur despre noul format. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare