Showbiz

#adoptie #solist proconsul #bodo

Bodo, solistul trupei Proconsul, povestea adoptiei celor doi fii ai sai

Bodo, solistul trupei Proconsul a facut un gest pe care multi nu se incumeta sa il faca. Impreuna cu sotia sa, Loredana, a adoptat doi copii, doi frati, pe care i-au luat dintr-un centru de plasament.

Artistul avea deja un baiat mare, stabilit in SUA, acesta fiind si el tata la randul sau, cand a decis sa-i aduca pe micuti in familia si a povestit cum s-a intamplat acest lucru.

"Noi ne-am dorit tare mult sa schimbam destinul unui copil. Aveam in casa si catei si papagali, o gramada de animale si ne-am gandit ca e normal sa schimbam destinul unui copil. Am pornit demersurile si nu a fost deloc usor.

Un an de zile am avut porti inchise pe toate partile, nu am gasit nicio oportunitate. Dupa un an si jumatate, Dumnezeu ne-a orientat catre Oradea si acolo, in loc de unul, am gasit doi fratiori, care nu puteau fi despartiti la vremea respectiva si pe loc am acceptat sa-i luam pe amandoi, cu drag," a marturisit Bodo pentru emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3.

Bodo a fost casatorit cu fiica fostului presedinte al Romaniei

Solistul trupei Proconsul a fost casatorit cu fiica cea mare a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Ioana si Bodo au devenit sot si sotie cu acte in regula pe data de 19 iulie 2003, iar cununia a fost oficiata chiar de Traian Basescu, pe atunci primar general al Capitalei. Insa mariajul celor doi nu a durat decat trei ani, iar in 2006 Ioana a inaintat divortul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare