Showbiz

#andreea marin #stefan banica jr #showbiz #lavinia parva #frustrari Lavinia Parva

Lavinia Parva, geloasa pe Andreea Marin? Ce frustrari are artista

Desi a primit inelul de logodna de la Stefan Banica Jr, Lavinia Parva este parca din ce in ce mai nelinistita. Mai mult, cantareata a devenit geloasa si pe fosta sotie a artistului, Andreea Marin, care s-a casatorit anul trecut cu fizioterapeutul turc Tuncay.

Suparata ca Stefan nu se grabeste cu casatoria

Potrivit unor apropiati ai Laviniei Parva, cantareata este extrem de suparata si frustrata, deoarece Stefan Banica Jr pare sa nu se grabeasca deloc cu cererea in casatorie, iar acest lucru o deranjeaza si mai tare intrucat rivala sa, Andreea Marin, este acum extrem de fericita.



Prietenii artistei au marturisit ca Lavinia isi doreste cu ardoare sa imbrace rochia de mireasa, insa Stefan nu da niciun semn ca ar vrea sa se casatoreasca din nou.

Se instaleaza deja rutina in cuplu?

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr au recunoscut public ca formeaza un cuplu anul trecut in luna septembrie. Relatia lor a evoluat extrem de rapid, iar in doar sase luni cei doi s-au si mutat impreuna si traiesc ca un adevarat cuplu. Acum insa, se pare ca Lavinia are nevoie de ceva nou, o dovada mai intensa de iubire din partea lui Stefan Banica Jr, si anume casatoria.

Asa ca Stefan Banica Jr ar trebui sa isi puna ordine in ganduri cat mai repede, deoarece rutina si frustrarea par sa o macine cumplit pe logodnica sa.



Stefan Banica Jr activeaza sindromul rivalitatii

Aceasta gelozie a Laviniei Parva pe Andreea Marin nu este deloc o noutate pentru Stefan Banica Jr, deoarece, atunci cand s-a casatorit cu fosta "Zana", si ea era extrem de geloasa atunci cand venea vorba despre fosta sotie a artistului Mihaela Radulescu. Asa ca situatia de acum pare trasa la indigo cu cea din trecut.

Lavinia Parva, insarcinata?

In ultima vreme, Lavinia Parva s-a ingrasat cateva kilograme, iar zvonurile ca ar fi insarcinata au devenit din ce in ce mai dese. De asemenea, la ultimul eveniment la care a participat, Lavinia Parva a avut o tinuta ce ii scotea in evidenta o mica burtica. Lavinia a negat insa aceste zvonuri si a prezicat clar ca nu este insarcinata.

Citeste si:

Tensiuni la cote maxime in Pro TV! "Dansez pentru tine" si "Romanii au talent" dispar de pe micul ecran?

Adevaratul motiv pentru care Horia Brenciu a parasit Pro TV

Bianca si Victor Slav se iubesc mai mult dupa divort! Cum au fost surprinsi fostii soti

 

Sursa foto: ziuanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare