Vedete din Romania

#rihanna #charlie sheen #snoop dogg # scandal vedete #comportament vedete #vedete granite #vedete interzise

Vedete care au socat in afara granitelor

Dorinta acerba a vedetelor de a iesi in evidenta le-a pus uneori in situatii destul de jenante in afara granitelor. Astfel ca numeroase vedete au ajuns sa aiba probleme in strainatate sau chiar sa fie interzise in anumite state din cauza comportamentului lor. Iata cateva vedete care au socat in afara granitelor cu atitudinea sau prestatiile lor deochiate.

1. Rihanna

Cantareata Rihanna a provocat mare rumoare anul acesta in Emiratele Arabe, dupa ce a realizat un pictorial provocator in fata moscheei Sheikh Zayed, din Abu Dhani, fara se ceara permisiunea vreunui reprezentant al lacasului sfant.

Din aceasta cauza, vedeta a fost imediat rugata sa paraseasca lacasul sfant, deoarece un astfel de comportament nu este deloc potrivit cu caracterul sacru.

De asemenea, dupa acest incident, conducerea moscheei a trimis si un comunicat de presa in care puncteaza acest incident, fara a mentiona insa numele vedetei.

"Ca urmare a comportamentului care aduce atingere codului moral al accesului in moschee sau altor reguli de vizitare - precum fotografii necorespunzatoare sau pozarea in ipostaze care sunt improprii in contextul unui loc sacru, vorbitul tare sau consumul de alimente - cei care comit astfel de incalcari sunt condusi intr-un mod politicos care reflecta civilizatia si valorile tolerante ale Islamului", au notat reprezentantii moscheei in comunicat.


2. Charlie Sheen

Actorul Charlie Sheen a socat angajatii unui hotel din New York in 2010, dupa ce a avut o izbucnire violenta, cauzata de anumite medicamente, dupa cum el insusi a declarat. Actorul practic a devastat camera de hotel in care era cazat, spargand televizorul, oglinzile si mobila in valoare de 20.000 de dolari.

Din cauza acestui incident, Charlie Sheen a primit interdictie pe viata in ceea ce priveste cazarea la anumite hoteluri atat din America, cat si in strainatate.


3. Snoop Dogg

Celebrul hip-hoper Snoop Dogg a primit numeroase interdictii de a calatori in anumite tari, din pricina problemelor pe care le are cu drogurile. Astfel ca artistul a fost interzis in Marea Britanie, Australia si Norvegia.



Sursa foto: balleralert.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare